Mannen

Mannen met een maatje meer

Opmeten van buik

Tijdens de grote fashion weeks van New York, Milaan, Parijs en Londen introduceren verschillende bekende merken hun nieuwe collectie voor het nieuwe seizoen. In deze blog behandelen wij de mooiste trends speciaal voor de mannen, dus toe aan inspiratie voor mannen kleding? Lees dan zeker verder!

 

Simpel maar chique

Op de grote fashion weeks zien we nog steeds de simpel maar chique trend en met simpel bedoelen we de klassieke kleuren zoals zwart, grijs, wit of beige. Deze kleuren zijn toepasselijk voor elke gelegenheid, dus of je nou de kleuren op kantoor draagt of besluit om het naar een feest te dragen: wij kunnen je erop garanderen dat het er goed uitziet! Met deze kleuren kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een zwarte coat, een navy blauw of groene pantalon of een bordeauxrode pak te dragen.

 

Aardtonen

Een van onze favoriete trends voor 2019 die we bij de fashion weeks voor mannen hebben gespot zijn aardtonen/elementen in je outfit. Voorbeelden van de kleuren zijn bruin, beige of lichte kleuren die een bruine tint hebben. Aardtonen passen ook bij de trend ‘Simpel maar chique.’ De kleuren zijn namelijk niet al te druk en zijn te dragen voor elke gelegenheid.

 

De beste plus size kleding in Amsterdam

Hope Special Sizes is de specialist in kleding voor mannen met een specifieke maat en biedt moderne en trendy collecties aan voor zowel de lange als brede man. Bij Hope Special Sizes kunnen wij jou erop garanderen dat je kleding zult slagen! De specialisten bieden je de service die je verdient met kledingadvies op maat.

 

Gerelateerde artikelen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *